Aviva módszer

Az oldal elköltözött – ha friss infókat szeretnél, tanfolyaminfókat és új bejegyzéseket, látogasd meg új oldalmat:

matenoemi.hu

A torna főleg a hasizom alsó szakaszát, a gátizmokat és a farizmokat mozgatja meg és ezzel éri el pozitív hatását. A torna lényege, hogy az adott területen felpezsdül a vérkeringés (hatására egységnyi idő alatt négy-ötszörös mennyiségű vér áramlik át a szerveken), így a torna idején minden sokkal hatékonyabban üzemel, mivel a fokozott vérkeringés tágítja az ereket, fellazíthatja az összetapadt petevezetéket, valamint a hormonrendszer normalizálásában is segít. Az izomfeszítő, lazító és vérkeringés-fokozó gyakorlatok egymást váltogatják, és így együttes erővel nagyon hatékonyak a nőgyógyászati problémák kezelésében.

Az Aviva-torna alapgyakorlatai az alábbi problémákon segíthetnek:
– rendezetlen vagy görcsös ciklus
– ciszták, miómák felszívódásában
– bizonyos meddőséget okozó problémák esetén (pl.: letapadt petevezeték)
– ha a hormonháztartás felborult
– testsúly normalizálásában, amennyiben az a hormonproblémák miatt következett be
– a méh megerősítésére (pl.: vetélés után)
– PMS kezelésében
– változókori tünetek csökkentésében, megszüntetésében
– segít a férfiproblémákon is (prosztataproblémák, spermaszám növelése, stb) – férfiak számára külön gyakorlatsorral, de végezhető a 18 alapgyakorlat is

A módszer gyakorlatai több területre is kiterjednek, így férfiaknak, inkontinenciával küzdőknek, változókor tüneteitől szenvedőknek és kismamáknak vagy kismamaságra vágyó hölgyeknek egyaránt tud segítséget nyújtani.

Az alap gyakorlatsort egy 4 órás tanfolyamon vagy egyéni foglalkozáson lehet elsajátítani. A tanfolyamon megtanuljuk a 18 alapgyakorlatot, annak rövidített változatát, a pánik gyakorlatot, illetve a mindenkor és mindenhol végezhető gyakorlatot, valamint átbeszéljük, hogy milyen életmód-változtatásokat érdemes tenni céljaink elérése érdekében (pl.: helyes testtartás, helyes alvás, étkezés, stb).

Egy-egy esetben a torna ellenjavalt, ezért érdemes érdeklődni, hogy végezhető-e a torna (például fogamzásgátló tabletta szedése mellett – utána viszont kifejezetten hasznos -, hormonkezelés idején, spirál mellett, endometriózis bizonyos eseteiben, illetve rákos megbetegedések esetén, stb).

Csoportos tanfolyamok helyszíne:

11. kerület (félprivát órák) és 9. kerület

4-5 fő felett összeszervezett csoportokhoz Pest megyén belül házhoz is megyek.

Egyéni foglalkozás keretében is elérhető a torna a Móricz Zsigmond körtérnél.

További információ és jelentkezés: aviva(kukac) matenoemi.hu

Aviva gyakorló óra (rendszeres 30 perces együtt tornázás vagy elbizonytalanodás esetén ismétlő jellegű közös tornázás és kérdezz-felelek)

Aviva csoportos tanfolyam: 8.000 Ft

Aviva magánóra: 15.000Ft

Aviva félprivát tanfolyam (3 fő): 10.000 Ft/fő

Aviva gyakorlóóra: 4000 Ft

Aviva módszer” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Aviva sikersztori | Mozogj Noémivel!

Hozzászólás